once upon a time

SwingSet contacte la banda calendari once upon a time SW7 factory - "la maga ..." links fotos CD's Blog

1998 ...

 SWINGSET va néixer l’octubre de 1998. Els seus set components toquen o han tocat amb bandes com la Locomotora Negra, la Big Band del Maresme, La BCN Swing Orchestra, Pixie Dixie i altres grups de jazz, Swing o New Orleans.

La banda pren com a referència els grups creats per components de les orquestres de Duke Ellington i Count Basie (J.Hodges, Buck Clayton, Clark Terry, Lester Young ...), incloent en el repertori temes de Gerry Mulligan, M.Davies, H. Hancock o Joe Zawinul,   i també dixieland, ... impregnant-ho amb la personalitat pròpia del grup.

SwingSet ofereix en les seves actuacions un swing fresc i directe.

 

L'any 2001 SwingSet va ser seleccionat per a participar en un stage dirigit per Claude Bolling i el  saxofonista Claude Tissendier (Barcelona - Toulouse,FR) 

 

hem anat fent ...

Des de, la seva fundació el grup ha actuat a: La Cova del Drac, Festival de Jazz de Montauban (França), ISAGOGE 2001 a Cervera, Jordiada a Cornellà, Semana Grande de Donostia, Festival de Jazz d’Andorra/Les Escaldes 2002, Festival de Jazz de Sant Boi 2002, Festival de Jazz d’Arenys 2003, Centre de Cultura Contemporània, Jazz Cava de Terrassa, Jamboree, Festival de Jazz de Calonge 2004, Festival de Dixieland Tarragona 2005, II festival jazz Bolvir de Cerdanya 2009, Jazz Hivern Andorra 2012; Festes Majors de Barcelona (Mercè 2003), La Garriga, Les Corts, Mataró, Argentona, Valls... així com per a diferents entitats públiques i privades, en actes com  MIDA  2006 i 2007 -Mostra Iberoamericana de Drets Audiovisuals (impulsada per la Generalitat de Catalunya), Rotary Club Igualada,  o les actuacions per a balladors de Lindy Hop (swing dels anys 30) i les Batalles del Swing fetes conjuntament amb “The Big Jamboree”.

Links to Other Sites