SW7 factory

SwingSet contacte la banda calendari once upon a time SW7 factory - "la maga ..." links fotos CD's Blog

La Maga i el Club de la Serpiente

Quim Lecina & SwingSet

amb Andrea Fantoni i Laia Porta

www.myspace.com/lamagaielclub

 espectacle estrenat al Festival de la PORTA FERRADA el 20 juliol de 2007,  representat com a presentació de l'exposició CORTAZAR, BIBLIOTECA PERSONAL, a la Fundació Cercle de Lectors el juliol de 2007, presentat a Barcelona al VERSUS TEATRE del 4 al 22 de desembre de 2007, l'obra va ser l'acte inagural de la   9ª FIRA DE MÚSICA DE VILASECA, el 2 de maig de 2008.

Concert escenificat on es combina el text resultant d’una dramatúrgia del fragment de la novel·la “RAYUELA”, que Julio Cortázar dedica al “CLUB DE LA SERPIENTE”, i les músiques de Bix Beiderbeke, Louis Armstrong, Bessie Smith, Coleman Hawkins, Big Bill Broonzy, Champion Jack Dupree, Duke Ellington, Jelly Roll Morton, Earl Hines, ...

23, 24, 25 i 26 d'octubre de 2008 al TEATRE ROMEA

fes click a la foto per veure un fragment de l'obra.

Quan comença l’acció som a París, a final dels 50, concretament en el barri de St. Germain-des-Près, on uns intel·lectuals de diferents nacionalitats, un grup d’amics formen EL CLUB DE LA SERPIENTE. Allà es reuneixen per escoltar jazz, beure vodka i dissertar sobre política, literatura, pintura i sobretot sobre relacions humanes.

Constitueixen així l’última bohèmia a la que van els que, per una o altra causa, creuen que trobaran la veritat o realitzaran un somni, i hi van per trobar la seva llibertat o bé per donar-la per perduda definitivament. I el JAZZ, és el contrapunt musical dels esdeveniments, un protagonista més, que entrellaça les converses i les relacions dels components del Club, amb els que fàcilment ens sentirem identificats.

 

espectacle en gira.                contractació:                natjazz@terra.es   gisela@lulagara.jazztel.es                  amb el suport de l'ODA - Bcn

Imatge: Luís Álvarez / fotografia: Núria Aguadé